Запитване

Заповядайте в магазините на кухни Диалог
Запитване

За да направите запитване заповядайте в магазините на кухни Диалог. След като, изложите вашите изисквания, както и това което сте харесали сред нашите модели, ние ще можем да бъдем максимално полезни в избора ви и да ви консултираме по всички възникнали въпроси. За да можем да ви дадем точна оферта и да бъдем максимално полезни, най-добре е да скицирате помещението.

Запитване онлайн *за цялата страна Запитване в магазин *за София и Пловдив

Проект

Ще изготвим 3D фотореалистичен проект
Проект

Същинското проектиране е една от най-важните фази в процеса на създаване на кухнята. Техническо лице от Диалог ще снеме точните размери и геометрия на помещението. На специализиран софтуер за проектиране ще изготвим 3D фотореалистичен проект, който максимално ще се доближи до истинската Ви кухня и който реално може да бъде изпълнен.

Цена

Цена, до 3 дни след направено запитване
Цена

Ако става въпрос за цена на линеен метър, ще отговорим, че няма точен отговор на този въпрос, тъй като в един линеен метър, могат да влязат неопределен брой и различни по вид компоненти. За ориентир, заповядайте в нашите магазини, където на всяка кухня има табелка с точна цена. А за да получите конкретна цена за това, колко ще ви струва кухнята, която сте избрали, не се колебайте да направите запитване.


Скица на помeщението

Скицата на помещението е оразмерен изглед отгоре с приблизителни размери. Добре е да отбележите разстоянията до съществуващи изводи за права и обратна вода, аспирационен отвор на комина, височина на помещението, както и всичко останало, което Ви се стори важно или конфликтно.

Важно е да отбележите всички прозорци, колони, ниши, трегери, чупки, комини и др. Тази информация ще е полезна на проектантите на Диалог при първоначалното проектиране и оферта за вашия случай.

Технологии в кухнята


Проект за кухня

В Диалог ще обърнем внимание на семейните традиции, броят на хората и начина Ви на живот. Ще коментираме модела, който сте харесали, ще го сравним с другите модели, ще Ви покажем разликата в материалите и по този начин ще направите избор по Ваш вкус. Заедно ще направим най-добрата комбинация на компонентите, цветовете и аксесоарите, ще изберем най-подходящите електроуреди, мивка, батерия и аспиратор.

Към одобрения проект ще изготвим (безплатно) проекти за ВиК, ел. инсталация и аспирация и ще Ви консултираме при тяхното изпълнение. Oдобреният от Вас проект се придружава от окончателна цена, договор, срок за изработка и дата за монтаж.Може да изберете удобен за Вас начин на плащане.


Производство на кухни


Начин на работа в Кухни Диалог