Запитване

Заповядайте в магазините на кухни Диалог
Запитване

За да направите запитване заповядайте в магазините на кухни Диалог. След като, изложите вашите изисквания, както и това което сте харесали сред нашите модели, ние ще можем да бъдем максимално полезни в избора ви и да ви консултираме по всички възникнали въпроси. За да можем да ви дадем точна оферта и да бъдем максимално полезни, най-добре е да скицирате помещението.

Запитване онлайн *за цялата страна Запитване в магазин *за София и Пловдив

Проект

Ще изготвим 3D фотореалистичен проект
Проект

Същинското проектиране е една от най-важните фази в процеса на създаване на кухнята. Техническо лице от Диалог ще снеме точните размери и геометрия на помещението. На специализиран софтуер за проектиране ще изготвим 3D фотореалистичен проект, който максимално ще се доближи до истинската Ви кухня и който реално може да бъде изпълнен.

Цена

Цена, до 3 дни след направено запитване
Цена

Ако става въпрос за цена на линеен метър, ще отговорим, че няма точен отговор на този въпрос, тъй като в един линеен метър, могат да влязат неопределен брой и различни по вид компоненти. За ориентир, заповядайте в нашите магазини, където на всяка кухня има табелка с точна цена. А за да получите конкретна цена за това, колко ще ви струва кухнята, която сте избрали, не се колебайте да направите запитване.


Скица на помeщението

Скицата на помещението е оразмерен изглед отгоре с приблизителни размери. Добре е да отбележите разстоянията до съществуващи изводи за права и обратна вода, аспирационен отвор на комина, височина на помещението, както и всичко останало, което Ви се стори важно или конфликтно.

Важно е да отбележите всички прозорци, колони, ниши, трегери, чупки, комини и др. Тази информация ще е полезна на проектантите на Диалог при първоначалното проектиране и оферта за вашия случай.

Технологии в кухнята


Проект за кухня

В Диалог ще обърнем внимание на семейните традиции, броят на хората и начина Ви на живот. Ще коментираме модела, който сте харесали, ще го сравним с другите модели, ще Ви покажем разликата в материалите и по този начин ще направите избор по Ваш вкус. Заедно ще направим най-добрата комбинация на компонентите, цветовете и аксесоарите, ще изберем най-подходящите електроуреди, мивка, батерия и аспиратор.

Към одобрения проект ще изготвим (безплатно) проекти за ВиК, ел. инсталация и аспирация и ще Ви консултираме при тяхното изпълнение. Oдобреният от Вас проект се придружава от окончателна цена, договор, срок за изработка и дата за монтаж.Може да изберете удобен за Вас начин на плащане.


Производство на кухни


Модерни кухни

Модел кухня Liviana Liviana Модел кухня Ernesta Ernesta Модел кухня Tiziana Tiziana Модел кухня Angela Angela

Кухни модерна класика

Модел кухня Rafaella Rafaella Модел кухня Rafaella Noce Rafaella Noce

Класически кухни

Модел кухня Daria Daria Модел кухня Daria Noce Daria Noce Модел кухня Florenza Florenza

Начин на работа в Кухни Диалог