Производство

Високо качество, добра ергономичност и естетика
Производство

Кухнята се изработва за период от 3 до 40 дни и се складира и съхранява при нас, до датата на експедиция. В Диалог, още на етап разработване и внедряване на модела, обръщаме изключително внимание на всяка подробност. Целта винаги е една: по-високо качество, по-добра ергономичност и естетика, по-голяма надеждност и гаранция.

Доставка

С транспорт на фирмата и винаги в срок
Доставка

С транспорт на фирмата мебелите и компонентите се доставят на посочения адрес в определената по договор седмица. Експедицията и товаро-разтоварните работи се извършват от служители на Диалог. Мебелите и компонентите се оставят в помещението за монтаж или друго свободно помещение на етажа.

Монтаж

От специализирана монтажна група
Монтаж

Монтажът на кухненските мебели и компоненти се извършва от специализирани монтажни групи на кухни Диалог. Продължителността е различна – от дни до седмици. Зависи, както от сложността на проекта, така и от качествено извършените и в срок ремонтни работи на помещението.

Защо да изберем кухни Диалог?

Диалог предлага оригинални, класически и модерни кухни за всеки стил и начин на живот. Всеки модел е внимателно проектиран за да е практичен, ергономичен и функционален. Ние предлагаме комплексно обслужване и качество без компромиси.

За дълъг живот на кухнята

Кухни Диалог

Производство на кухни


Професионален монтаж на кухнята

Нашите изделия са с високо качество, което се крие в незабележими за потребителя технически параметри на компонентите, характеристики на влаганите материали, отношението ни към производствения процес, както и на избора ни на партньори. Монтажниците на кухни Диалог работят внимателно.

Качеството на тази услуга е от първостепенно значение за нас. Ценим и пазим имуществото в дома Ви, почистваме и подреждаме работно си място. Обликът на Вашия дом след нас се е променил единствено с надеждно монтирана и красива кухня Диалог.

Технологии в кухнята


Начин на работа в Кухни Диалог