Производство

Високо качество, добра ергономичност и естетика
Производство

Кухнята се изработва за период от 3 до 40 дни и се складира и съхранява при нас, до датата на експедиция. В Диалог, още на етап разработване и внедряване на модела, обръщаме изключително внимание на всяка подробност. Целта винаги е една: по-високо качество, по-добра ергономичност и естетика, по-голяма надеждност и гаранция.

Доставка

С транспорт на фирмата и винаги в срок
Доставка

С транспорт на фирмата мебелите и компонентите се доставят на посочения адрес в определената по договор седмица. Експедицията и товаро-разтоварните работи се извършват от служители на Диалог. Мебелите и компонентите се оставят в помещението за монтаж или друго свободно помещение на етажа.

Монтаж

От специализирана монтажна група
Монтаж

Монтажът на кухненските мебели и компоненти се извършва от специализирани монтажни групи на кухни Диалог. Продължителността е различна – от дни до седмици. Зависи, както от сложността на проекта, така и от качествено извършените и в срок ремонтни работи на помещението.

Защо да изберем кухни Диалог?

Диалог предлага оригинални, класически и модерни кухни за всеки стил и начин на живот. Всеки модел е внимателно проектиран за да е практичен, ергономичен и функционален. Ние предлагаме комплексно обслужване и качество без компромиси.

За дълъг живот на кухнята

Кухни Диалог

Производство на кухни


Професионален монтаж на кухнята

Нашите изделия са с високо качество, което се крие в незабележими за потребителя технически параметри на компонентите, характеристики на влаганите материали, отношението ни към производствения процес, както и на избора ни на партньори. Монтажниците на кухни Диалог работят внимателно.

Качеството на тази услуга е от първостепенно значение за нас. Ценим и пазим имуществото в дома Ви, почистваме и подреждаме работно си място. Обликът на Вашия дом след нас се е променил единствено с надеждно монтирана и красива кухня Диалог.

Технологии в кухнята


Модерни кухни

Модел кухня Liviana Liviana Модел кухня Ernesta Ernesta Модел кухня Tiziana Tiziana Модел кухня Angela Angela

Кухни модерна класика

Модел кухня Rafaella Rafaella Модел кухня Rafaella Noce Rafaella Noce

Класически кухни

Модел кухня Daria Daria Модел кухня Daria Noce Daria Noce Модел кухня Florenza Florenza

Начин на работа в Кухни Диалог